Κυκλάδες: Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Σύρο

27 Ιουνίου 2020 18:41

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων τη Σύρο καθώς σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τρία επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο νησί.

Συνολικά σύμφωνα με την ανακοίνωση του φορέα, μέσα στο τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας διαπιστώθηκαν νέα 23 κρούσματα, 8 από τα οποία είναι «εισαγόμενα».
Ο συνεχής διψήφιος αριθμός κρουσμάτων στην Ελλάδα κατά τις τελευταίες ημέρες, ανησυχεί τους επιστήμονες.

Και σε παγκόσμιο επίπεδο όμως, τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα καθώς η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται, χωρίς όπως μας λένε οι επιστήμονες, να έχει φτάσεις ακόμη στην κορύφωσή της.

Ενδεικτικό του προβλήματος είναι ότι σήμερα οι ΗΠΑ κατέγραψαν τον μεγαλύτερο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας, ενώ πολλές χώρες στον κόσμο αλλά και στην Ευρώπη μετά την μερική χαλάρωση των μέτρων βρίσκονται κοντά σε μια νέα έξαρση της νόσου.

Συνιστάται λοιπόν η προσοχή, η ανθρωπότητα αλλά και η Ελλάδα δεν έχουν ακόμα τελειώσει με τη νόσο, και τα μέτρα προφύλαξης θα πρέπει να τηρούνται για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos