Συνελήφθη 23χρονος Βούλγαρος για ληστεία σε βάρος τριών νεαρών στη Ρόδο

30 Δεκεμβρίου 2012 19:44

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε διαπράξει και διάρρηξη επιχείρησης

Συνελήφθη χθες (28-12-2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 23χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και διακεκριμένη κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος προχθές (Τρίτη 27-12-2012) το βράδυ στην πλατεία της οδού Κορδικτώνος στη πόλη της Ρόδου, με χρήση σωματικής βίας και απειλή αφαίρεσε από την κατοχή ενός 13χρονου και δυο 24χρονων τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, χθες το πρωί προσήχθη στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ο 23χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στο χώρο διαμονής του, βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος χθες πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε επιχείρηση (πρακτορείο ΟΠΑΠ) στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε χρήματα καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στο χώρο διαμονής του.

Τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τους παθόντες της ληστείας, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos