Πλακιωτάκης: Πιθανή αύξηση της πληρότητας των πλοίων το επόμενο διάστημα

06 Ιουλίου 2020 12:54

Ανοικτό το ενδεχόμενο αύξηση της πληρότητας των πλοίων το επόμενο διάστημα, άφησε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτκής τόνισε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα «θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε αναθεώρηση κάποιων μέτρων, σε συνεργασία με τους ειδικούς και τους επιστήμονες».

Παράλληλα επεσήμανε ότι σήμερα η πληρότητα στα πλοία με καμπίνες φθάνει σήμερα το και χωρίς καμπίνες στο 60% και προσθέσει: «Είμαστε σε διαδικασία αναθεώρησης του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου». Ο υπουργός έκανε επίσης γνωστό ότι την Παρασκευή υπεγράφη νέα ενίσχυση της ακτοπλοΐας με επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ.
Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα, ο Γιάννης Πλακιωτάκης υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να κρύβεται καλώντας τον να πάρει ξεκάθαρη θέση: «Καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαρίσει» σημείωσε, προσθέτοντας, παράλληλα, ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν λόγοι να προβεί σε οποιονδήποτε αντιπερισπασμό.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos