Συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη και Κέα

13 Ιουλίου 2020 14:32

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 11-07-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπές για κλοπή στη Θήρα Την 11-07-2020 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο αλλοδαπές ηλικίας 40 και 43 ετών, οι οποίες αφαίρεσαν ενδύματα από δυο διαφορετικά εμπορικά καταστήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης. Τα αφαιρεθέντα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

Σύλληψη
ημεδαπής για παραβίαση κανόνων ευζωίας ζώων στην Κέα Την 11-07-2020 το βράδυ συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 49χρονη ημεδαπή η οποία διατηρούσε σε αγρόκτημα οικόσιτα-παραγωγικά ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos