Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα στη Σαντορίνη

17 Ιουλίου 2020 17:12

Στη Σαντορίνη το πρώτο κρούσμα είναι τουρίστρια από τη Ρουμανία, η οποία ήταν ασυμπτωματική 


Σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο το παιδί από τη Ρουμανία - Και δεύτερη οικογένεια από τη Ρουμανία θετική στον κορωνοϊό στην Κρήτη
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε την Παρασκευή στη Σαντορίνη, τουρίστρια από τη Ρουμανία.

Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφθασε στο νησί βρέθηκε να είναι θετική στον κορωνοϊό μετά από τον δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε στο αεροδρόμιο του νησιού.

Το δείγμα εστάλη στο νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου και έχει τοποθετηθεί ειδικός μοριακός αναλυτής για Covid-19 και ήταν τελικά θετικό. Μετά τα αποτελέσματα σήμανε συναγερμός στο νησί, ενώ η Ρουμάνα τουρίστρια που δεν εμφανίζει απολύτως κανένα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο καραντίνας που έχει ορισθεί στο νησί.

Θετικό παιδί από Ρουμανία στη Χερσόνησο

Την ίδια ώρα, παιδί από τη Ρουμανία βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Το παιδί, ηλικίας, περίπου 8 με 10 ετών, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας της Χερσονήσου, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πρόκειται για μέλος τετραμελούς οικογένειας από τη Ρουμανία, οι οποίοι είχαν έρθει για διακοπές στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα μαζί με το παιδάκι που έχει προσβληθεί από τον ιό διαμένουν σε ξεχωριστό δωμάτιο από τον πατέρα και το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά Μέσα, υπάρχει και δεύτερη οικογένεια από τη Ρουμανία, μέλη της οποίας έχουν διαγνωστεί θετικά στον κορωνοϊό.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos