Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπών αντικειμένων διαφόρων ειδών στη Ρόδο

06 Φεβρουαρίου 2013 15:08

Δράστης είναι ένας 40χρονος ημεδαπός, Ρομά, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

Η συνολική αξία των αντικειμένων που αφαίρεσε υπερβαίνει τις 34.000 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (06-02-2013), από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, έξι (6) κλοπές αντικειμένων διαφόρων ειδών και σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 40χρονου ημεδαπού, Ρομά.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικών καταγγελιών και αξιοποίησης στοιχειών, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος χρησιμοποιώντας Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο κινούνταν στις περιοχές Ιαλυσού-Θεολόγου-Παραδεισίου-Καλαμώνα και αφαιρούσε από κτήματα, οικόπεδα και επιχειρήσεις διάφορα αντικείμενα αξίας όπως καλώδια χαλκού, καθρέπτες φωτοβολταϊκών, γεννήτριες, μπαταρίες, σκαπτικά εργαλεία κ.α..

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών που διέπραξε ο δράστης:

• Το μήνα Νοέμβριο του 2012 μεσημβρινές ώρες στην περιοχή Παραδείσι, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από αγρόκτημα ημεδαπού μια κυλιόμενη πόρτα, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Επιπλέον το χρονικό διάστημα 2010/2011 χειμερινούς μήνες αφαίρεσε τμηματικά από τον ίδιο χώρο αντικείμενα αξίας 3.800 ευρώ

• Την 11-12-2012 στην περιοχή Καλαμώνα, παραβίασε κοντέινερ που βρίσκονταν σε οικόπεδο ημεδαπού και αφαίρεσε δυο γεννήτριες και εργαλεία συνολικής αξίας 2.400 ευρώ.

• Στις 18-12-2012 στην περιοχή Παραδείσι, αφαίρεσε από κτήμα ημεδαπού καθρέφτες και εξοπλισμό φωτοβολταϊκών αξίας 3.000 ευρώ.

• Τον μήνα Δεκέμβριο του 2012 καθώς και την 02-01-2013, στην περιοχή Ιαλυσό, παραβίασε τρεις (3) φόρες την ίδια επιχείρηση (κέντρο διασκέδασης) και αφαίρεσε διάφορα είδη εξοπλισμού. Η αξία των αντικειμένων που αφαίρεσε από την εν λόγω επιχείρηση μαζί με τις φθορές που προκάλεσε υπερβαίνει τις 25.000 ευρώ.

Ο 40χρονος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos