Ανακοίνωση για τη συγχώνευση-κατάργηση του Νοσοκομείου Νάξου

11 Φεβρουαρίου 2013 01:44

H μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης, πολιτική υποτέλειας, εξαθλίωσης του λαού και παράδοσης

της χώρας μας ως φτηνού αγαθού στη Μέρκελ και τους εταίρους της, δεν μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτους τους θεσμούς και τους φορείς της υγείας των νησιών μας, που με μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες δημιούργησε ο λαός της Νάξου.

Το νοσοκομείο της Νάξου, δημιούργημα αυτών των αγώνων, πάγιο αίτημα των ναξιωτών από το ...1900, αφού σκόπιμα το άφησαν από το 2004 μισό και ουδέποτε το έθεσαν σε λειτουργία, τώρα έρχονται να το ...συγχωνεύσουν, στην πραγματικότητα να το καταργήσουν.

Διαγράφουν τις ιδιαιτερότητες των νησιωτικών περιοχών, αναγνωρισμένες απ' το Σύνταγμα, έχουν ήδη υποβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ακόμη και στη Νάξο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και προχωρούν στην κατάργηση μιας νοσηλευτικής μονάδας με πλήρη και επαρκή υποδομή, κατάλληλη για την κάλυψη όλων των αναγκών του ευρύτερου νησιωτικού συμπλέγματος και έτοιμη εδώ και πολύ καιρό να τεθεί σε λειτουργία.

Ένας δρόμος υπάρχει για να ανακοπεί αυτή η καταστροφική πολιτική, ο Αγώνας του Λαού, των φορέων του, των εργαζόμενων στον τομέα της Υγείας.

Γι αυτό τάσσομαι στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα για τη σωτηρία του νοσοκομείου Νάξου και συνυπογράφω τα ψηφίσματα διαμαρτυρίας.

Νίκος Λεβογιάννης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos