Σύλληψη (3) αλλοδαπών για κλοπή στη Μύκονο

25 Ιουλίου 2020 16:18

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο Την 24-07-2020 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της


Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για κλοπή στη Μύκονο Την 24-07-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 33, 34 και 36 ετών οι οποίοι αφαίρεσαν προϊόντα (αξεσουάρ ένδυσης και καλλυντικά) από εμπορικό κατάστημα, με τη μέθοδο της απασχόλησης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Μήλο Την 24-07 το βράδυ και την 25-07-2020 πρώτες πρωινές ώρες αντίστοιχα συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δυο ημεδαποί ηλικίας 24 και 19 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -5- γραμμ..

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση στη Μύκονο Την 24-07-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos