Μαθηματικός τουρισμός στην Τήνο

15 Φεβρουαρίου 2013 02:03

Με στόχο να τονωθεί ο τουρισμός στο νησί και σε περιόδους χαμηλής τουριστικής κίνησης, ο Δήμος Τήνου στράφηκε σε μια καινούργια

και άγνωστη για το νησί, έως σήμερα, τουριστική αγορά. Για την προσέλκυση του μαθητικού τουρισμού εστάλη επιστολή σε όλα τα σχολεία της χώρας, στην οποία επισημαίνονται εκτός άλλων τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού και ιδιαίτερα αυτά που παρουσιάζουν εκπαιδευτικό ενδιαφέρον. Ήδη έχουν ανταποκριθεί αρκετά σχολεία τόσο από την Αττική, όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα και αναμένεται να επισκεφτούν την Τήνο τον Απρίλιο.

Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες για τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Σήμερα άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο, στην οποία συμμετέχει η Τήνος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η Διεθνής Έκθεση του Μιλάνου 2013, με αφιέρωμα στον θεματικό τουρισμό, αναμένεται να έχει περισσότερους από 80.000 επισκέπτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos