Αστυνομικό δελτίο

21 Φεβρουαρίου 2013 16:46

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από την ίδια επιχείρηση στη Θήρα

Δράστης είναι ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη

Συνελήφθη χθες (20-03-2013) το απόγευμα στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 22χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος προχθές (Τρίτη 19-02-2013) το απόγευμα, αφαίρεσε από γραφείο επιχείρησης υγρών καυσίμων στη Θήρα το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης το χρονικό διάστημα από 10 έως 18-02-2013 είχε αφαιρέσει με τον ίδιο τρόπο από την ίδια επιχείρηση άλλες τρεις (3) φόρες αντίστοιχα χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου


Συνελήφθη επ' αυτοφώρω ένας 25χρονος ημεδαπός για διάρρηξη περιπτέρου στη Λέρο

Συνελήφθη σήμερα (21-02-2013) στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, ένας 25χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες στη Λέρο, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 25χρονο να απομακρύνεται πεζός από επιχείρηση περίπτερο που μόλις είχε διαρρήξει, αφαιρώντας διάφορα προϊόντα.

Τα κλεμμένα προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Στις 21-02-2013 το πρωί συνελήφθη στην Ερμούπολη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, μια 21χρονη ημεδαπή, γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος διαπιστώθηκε, με ειδική συσκευή αλκοολομέτρησης, ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos