Η προσφορά της Sea Jets στους επιβάτες του δρομολογίου που προκλήθηκε το πρόβλημα με τον κλιματισμό

02 Αυγούστου 2020 16:56

Στο σημερινό δρομολόγιο του πλοίου WorldChampion Jet από τον Πειραιά προς τη Σύρο και τη Μύκονο, παρουσιάστηκε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοση του, η οποία οφειλόταν σε εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν πριν την εκτέλεση του δρομολογίου.


Η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο συνεχίζει το καθημερινό του δρομολόγιο που περιλαμβάνει 6 προορισμούς.

Η Seajets αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και σε ένδειξη σεβασμού προσφέρει στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, ένα δωρεάν εισιτήριο για όποιον προορισμό του δικτύου της επιθυμούν.

Από τις 3 Ιουλίου μέχρι σήμερα το WorldChampion Jet εκτελεί καθημερινά τα δρομολόγια τους προς 6 προορισμούς έχοντας μεταφέρει χιλιάδες επιβάτες και εφαρμόζει με σχολαστικότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος.

Η σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας εφαρμόζεται με συνέπεια στο σύνολο του στόλου της Seajets, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα διαμαρτυρία ή πρόβλημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos