Συλλήψεις σε Μύκονο, Σίφνο και Σαντορίνη

03 Αυγούστου 2020 15:27

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Μύκονο


Την 01-08-2020 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 31χρονος αλλοδαπός ο όποιος αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και προκάλεσε φθορές σε αυτήν, ενώ όταν έγινε αντιληπτός απείλησε και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο Την 01-08-2020 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο ημεδαποί ηλικίας 20 και 42 ετών οι οποίοι είχαν τοποθετήσει-αναπτύξει κατά περίπτωση σε τμήμα αιγιαλού ξύλινη κατασκευή (περίφραξη), ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη
αλλοδαπού για κακομεταχείριση ζώου στη Σίφνο Την 01-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 62χρονος ο οποίος διατηρούσε σε αγροτεμάχιο ιπποειδές έχοντας περιορίσει με κατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά του.

Σύλληψη (7) ημεδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο Την 01, 02, 03-08-2020 νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός ηλικίας από 26 έως 58 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κ αναπαράγοντας μουσική, κατά περίπτωση, πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και χωρίς άδεια.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Θήρα Την 02-08-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο 43χρονοι αλλοδαποί οι οποίοι οδηγούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη (5) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Θήρα Την 01 και 02-08-2020 νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, πέντε ημεδαποί ηλικίας από 23 έως 43 ετών οι οποίοι
λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη (5) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Θήρα Την 02-07-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, πέντε ημεδαποί ηλικίας από 36 έως 56 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Επίσης, σε μία περίπτωση διαπιστώθηκε παραβίαση των κανόνων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, καθώς και αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησης για 15 ημέρες.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos