Συλλήψεις σε Μύκονο, Ίο και Μήλο

05 Αυγούστου 2020 19:18

Σύλληψη αλλοδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Μύκονο


Την 05-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο απομιμητικών αντικειμένων–προϊόντων. Κατασχέθηκαν συνολικά -44- τεμάχια ειδών (τσάντες, σακίδια, νεσεσέρ).

Σύλληψη (3) ατόμων για ηχορύπανση από καταστήματα στην Ίο Την 04 και 05-08-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δυο ημεδαποί ηλικίας 44 και 54 ετών καθώς και 39χρονος αλλοδαπός οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Επίσης, σε μία περίπτωση διαπιστώθηκε παραβίαση των κανόνων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ καθώς και αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησης για 15 ημέρες.

Σύλληψη ημεδαπού για τροχαίο ατύχημα στη Μήλο Την 04-08-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου 48χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δυο γυναίκες που κινούνταν πεζές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos