Νέα μονάδα αιμοκάθαρσης στη Μύκονο

06 Αυγούστου 2020 13:56

Με χαρά θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας ιδιωτικής Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis στην Μύκονο που δημιουργήθηκε με όραμα να


δώσει τη δυνατότητα σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους αλλά και σε επισκέπτες να παραθερίσουν στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς της Ελλάδας.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις που συμμορφώνονται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και ασφάλειας, παρέχοντας ταυτόχρονα ποιοτικές υπηρεσίες αιμοκάθαρσης σε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μοντέρνο περιβάλλον που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η SEA Dialysis χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από τη Baxter – το σύστημα πολυθεραπείας Artis Physio Plus – το οποίο προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό αποτελεσματικών HD & HDF θεραπειών, παρέχοντας τον απόλυτο έλεγχο σε εξατομικευμένες θεραπείες αιμοκάθαρσης. Οι ειδικοί μας νεφρολόγοι και η νοσηλευτική ομάδα μας εποπτεύουν τους ασθενείς καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Η Μονάδα θα είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα έξοδα των συνεδριών αιμοκάθαρσης καλύπτονται από τον ασφαλιστικό φορέα χώρις επιπλέον επιβάρυνση για τον ασθενή.

Τέλος, η SEA Dialysis βρίσκεται δίπλα στην SEA Medical Health Clinic, μια πλήρως εξοπλισμένη κλινική πρωτοβάθμιας φροντίδας με πάνω από 18 ιατρικές ειδικότητες, που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του νησιού με μια ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη στα πρότυπα των μεγάλων ιδιωτικών ιδρυμάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos