Μύκονος: Εκτάκτως στο νησί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετά την εμφάνισή 8 κρουσμάτων

07 Αυγούστου 2020 00:05

Έκδηλη και δικαιολογημένη ανησυχία επικρατεί στη Μύκονο μετά τα οκτώ κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο γνωστό beach bar Alemagou.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αφότου διαγνώστηκαν θετικοί στη νόσο υπάλληλοι που εργάζονταν στην υποδοχή και στο σέρβις, περίπου 80 άτομα τέθηκαν σε κατ’ οικον περιορισμο, ενώ ξεκίνησε η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Οι υπάλληλοι στο Alemagou, που διαγνώστηκαν θετικοί στην ασθένεια Covid-19, εργάζονταν στην υποδοχή και στο σέρβις, κάτι που σημαίνει ότι έρχονταν σε επαφή με πολύ κόσμο.

Μετά από αυτά τα φαινόμενο, εκτάκτως σήμερα, μετέβη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Μύκονο για δειγματοληπτικους ελέγχους κατόπιν αιτήματος του δημάρχου του νησιού, Κωνσταντίνου Κουκα, και ύστερα από απόφαση που ελήφθη στη σύσκεψη της Πέμπτης σε κεντρικό επίπεδο και συγκεκριμένα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

 Το κλιμάκιο έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στη Μύκονο και το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσουν οι δειγματοληπτικοι έλεγχοι.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κανένα από τα κρούσματα τα οποία έχουν παρουσιαστεί δε θεωρείται σοβαρό, ωστόσο, ο προβληματισμός είναι απολύτως δικαιολογημένος λόγω της διασποράς της νόσου μέσα σε λίγες ώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos