Συλλήψεις σε Νάξο. Μύκονο και Σαντορίνη

08 Αυγούστου 2020 17:44

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Νάξο Την 07-08-2020 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου,


17χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος τους η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για τροχαίο ατύχημα στη Μύκονο Την 07-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα έχοντας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων στο δίκυκλο.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 07-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 51χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos