Συλλήψεις σε Σαντορίνη, Σϊφνο και Μύκονο

10 Αυγούστου 2020 15:23

Σύλληψη ημεδαπής για παράνομη οπλοκατοχή στη Θήρα


Την 08-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 23χρονη ημεδαπή γιατί στο πλαίσιο ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε σε αποσκευή της αεροβόλο πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για άγρα πελατών στη Θήρα Την 08-08-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματός Θήρας, δυο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 39 και 42 ετών γιατί παρενοχλούσαν πολίτες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στη Σίφνο Την 08-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 09-08-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού ηχορύπανση από κατάστημα στη Μύκονο Την 09-08-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 28χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos