Το Αιγαίο .... οι Κυκλάδες μας ακόμα και σε συνθήκες δύσκολες και πρωτόγνωρες τα κατάφεραν (Βίντεο)

19 Αυγούστου 2020 14:49

Τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και τον επαγγελματισμό των επιχειρηματιών των Κυκλάδων κατέγραψε η εκπομπή του STAR « Γυρίσματα στην Ελλάδα» σε ένα σαραντάλεπτο αφιέρωμα με την ονομασία "destination covid safe cyclades"

 

Όπως μπορείτε να δείτε στην εκπομπή από την αρχή του καλοκαιριού επαγγελματίες και θεσμικοί φορείς των Κυκλάδων βρέθηκαν στις επάλξεις και ανταπεξήλθαν στα νέα ζητούμενα και τις ανάγκες που προέκυψαν και όλοι μαζί ακόμα και τώρα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας προσφέρουν ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες .

Κερδίζουν επάξια το τίτλο "destination covid safe"

ΜΕ το σπαθί τους και τον επαγγελματισμό τους έδειξαν οτι το Καλοκαίρι και με κορωναιο έχει την μοναδικότητα να είναι μόνο Ελληνικό και Κυκλαδιτικο!

Ασφαλής προορισμός οι Κυκλάδες και σίγουρα σαγηνευτικός !

Η εν λόγω προβολή ήταν διεθνής καθώς η εκπομπή προβλήθηκε και από το Star International , που εκπέμπει με 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα, σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική , Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς) και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos