×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνελήφθησαν δυο (2) Αλβανοί για κλοπή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μύκονο

08 Μαϊος 2013 11:51

Συνελήφθησαν χθες (07-05-2013) το απόγευμα στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι, προχθές (06-05-2013) πρώτες πρωινές ώρες στη Χώρα Μυκόνου, οι δράστες ενεργώντας από κοινού με συγκεκριμένους ρόλους (τσιλιαδόρος – μπουκαδόρος) αφαίρεσαν από δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε ημεδαπός τα χρηματικά ποσά των 400 ευρώ, 50 δολαρίων και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και κάποια από τα κλεμμένα προσωπικά αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου που διενήργησε την προανάκριση ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos