Η συγγνώμη της βασίλισσας Μάξιμα στους Ολλανδούς: Εκανε διακοπές στη Μήλο, χωρίς μάσκα

25 Αυγούστου 2020 12:03

Συγνώμη από τους κατοίκους της Ολλανδίας ζήτησαν η βασίλισσα Μάξιμα και ο βασιλιάς Βίλεμ μετά την αντίδραση που προκάλεσε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.



Το βασιλικό ζευγάρι που είχε επισκεφθεί την Μήλο με τις κόρες του, την 16χρονη πριγκίπισσα Αμαλία, την 15χρονη πριγκίπισσα Αλεξία και την 13χρονη πριγκίπισσα Αριάν, δέχτηκαν κριτική για το ότι δεν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την βασίλισσα Μάξιμα και τον βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ να ποζάρουν δίπλα σε έναν υπάλληλο ταβέρνας, σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου.
Η συγνώμη της βασίλισσας Μάξιμα για την μη τήρηση των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό
Το βασιλικό ζευγάρι κατέφυγε λοιπόν στο Twitter για να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν τηρούσαν την απόσταση του 1,5 μέτρου που επέβαλε η Ολλανδία, αλλά και το ότι δεν φορούσαν μάσκες. Στο προσωπικό μήνυμα που έγραψαν οι Ολλανδοί βασιλιάδες για να εξηγήσουν το σφάλμα τους, έγραψαν:

«Μια φωτογραφία εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία δείχνει ότι κρατάμε πολύ μικρή απόσταση. Στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε σημασία. Φυσικά θα έπρεπε να το είχαμε κάνει, διότι η συμμόρφωση με τους κανόνες κατά του κορωνοϊού είναι απαραίτητη ακόμη κι όταν είμαστε σε διακοπές για τον έλεγχο της διάδοσης του ιού».

Το μήνυμα υπογράφουν ως «WA & Maxima», υπονοώντας ότι ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα, το έγραψαν προσωπικά.

Σύμφωνα με το The National, ένας υπάλληλος της ταβέρνας επιβεβαίωσε στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL πως η φωτογραφία ήταν ένα «λάθος» και είχε ληφθεί για προσωπική χρήση. Πάντως, η ειλικρινή συγγνώμη της φαίνεται πως έγινε δεκτή από τους Ολλανδούς, με πάνω από 500 σχόλια ως απάντηση με πολλούς να τους επαινούν για την αναγνώριση του λάθους τους.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos