×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Νάξος: Ημερίδα για το Ακτοπλοϊκό, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με την κάμερα του parianostypos.gr...

17 Μαϊος 2013 16:24

Το parianostypos.gr, βρέθηκε στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/5 στη χώρα της Νάξου στην οποία συμμετείχαν οι περιφερειακές αρχές των Κυκλάδων και οι επικεφαλής της τοπικής

αυτοδιοίκησης των νησιών και είχε ως θέμα συζήτησης τα φλέγοντα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία και σύνδεση των νησιών μας μεταξύ τους αλλά και με τον Πειραιά.

Οι μεγάλες ανεπάρκειες του ακτοπλοϊκού δικτύου στις Κυκλάδες οι οποίες αποτελούν τροχοπέδη όχι μόνο για την τουριστική ανάπτυξη αλλά και για την στοιχειώδη εξυπηρέτηση των νησιωτών μας, εκτέθηκαν εκτενώς στην Ημερίδα και αναζητήθηκαν λύσεις στα προβλήματα.

Το parianostypos.gr, παρακολούθησε την Ημερίδα, κατέγραψε τις συζητήσεις και τις απόψεις που ακούστηκαν από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Δήμων των νησιών και είναι σε θέση να σας παρουσιάσει τις αμέσως επόμενες ώρες ζωντανά ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνενεύξεις με τους επικεφαλής της Περιφέρειας και των Δήμων που μετείχαν στην Ημερίδα της Νάξου.

Η κάμερα του parianostypos.gr, κατέγραψε επίσης και θα σας παρουσιάσει τις επόμενες ώρες μοναδικά βίντεο όχι μόνο από την Ημερίδα αλλά και από τους δρόμους της χώρας της Νάξου όπου μιλήσαμε με επαγγελματίες του νησιού για την κίνηση και τις προσδοκίες τους εν όψει την νέας τουριστικής περιόδου.

Μη χάσετε λοιπόν το εξαιρετικό αυτό ζωντανό υλικό που μόνο ο αξιόπιστος φακός του parianostypos.gr, μπορεί να σας προσφέρει...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos