Συλλήψεις σε Σαντορίνη, Άνδρο, Μύκονο και Μήλο

29 Αυγούστου 2020 13:18

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα


Την 27-08-2020 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 28 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Άνδρο
Την 27-08-2020 το βράδυ συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα
Την 28-08-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 26χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3,9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπής για τροχαίο ατύχημα στη Μύκονο
Την 28-08-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 21χρονη αλλοδαπή, γιατί οδηγώντας τετράκυκλη μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα  τον τραυματισμό της οδηγού και της συνεπιβάτισσας  του οχήματος.

Σύλληψη (4) ατόμων για ηχορύπανση σε καταστήματα  στη Μήλο
Την 29-08-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν σε τρία καταστήματα στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 38, 52, 43 και 49 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος  αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos