×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους στη Μήλο

24 Μαϊος 2013 14:37

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, ότι εντός λιμένα Μήλου και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή «ΠΑΠΙΚΙΝΟΥ»

και σε απόσταση τριάντα (30) μέτρων από την ακτή έχει προσαράξει ιστιοφόρο σκάφος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (άνεμοι ΝΔ 7 τοπικά 8 BF).

Άμεσα προσωπικό μετέβη στην ανωτέρω περιοχή και διαπίστωσε την προσάραξη του Ι/Φ σκάφους «DREAMER» σημαίας Μ. Βρετανίας, ενώ περισυνέλεξε με ασφάλεια τους δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Οι δύο (02) επιβαίνοντες ηλικίας 62 και 56 ετών αντίστοιχα μεταφέρθηκαν με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Κέντρο Υγείας Μήλου , όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ δεν κατέστη δυνατή η αποκόλληση του «DREAMER» λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και το σκάφος παραμένει προσαραγμένο υπό την επίβλεψη προσωπικού της οικείας Λιμενικής Αρχής χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos