×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η ANEK Lines και η Super Fast Ferries συνεχίζουν να ταξιδεύουν μαζί έως το 2017

28 Μαϊος 2013 14:33

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Kοινοπραξίας «ANEK A.E. - SUPERFAST ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ» ανακοινώνει την ανανέωση της διάρκειας της Κοινοπραξίας έως την 31/05/2017

για την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων στη διεθνή γραμμή «Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα», καθώς και στην ακτοπλοϊκή γραμμή «Πειραιάς-Ηράκλειο».

Η στρατηγική κίνηση των διοικήσεων των δύο ελληνικών ομίλων ΑΝΕΚ Α.Ε. και ATTICA ΑΕ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ για τη σύσταση της Kοινοπραξίας τον Μάιο του 2011, ανέδειξε σημαντικές συνέργειες και δημιούργησε νέα δυναμική ανάπτυξης και στις δύο γραμμές, αντιμετωπίζοντας το αυξανόμενο λειτουργικό κόστος των πλοίων, με ταυτόχρονη διατήρηση των υψηλών προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινοπραξίας με την απόφασή του για ανανέωση της διάρκειάς της έως το 2017, πιστεύει στην μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής της συνεργασίας των δύο εταιρειών και στις δύο γραμμές, αξιοποιώντας τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα της διετούς συνεργασίας και στοχεύοντας σε περαιτέρω βελτίωση δρομολογίων και υπηρεσιών.

Αθήνα, 28 Μαΐου 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΑΝΕΚ-SUPERFAST

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos