Συλλήψεις στις Κυκλάδες - Σε Μύκονο, Νάξο και Σαντορίνη

01 Σεπτεμβρίου 2020 13:12

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ρύπανση - υποβάθμιση περιβάλλοντος στη Νάξο


Την 31-08-2020 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, ηλικίας 40 και 42 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε εναπόθεση-ρίψη αποβλήτων ελαίων σε υπαίθριο χώρο (ιδιόκτητο ακίνητο) υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Θήρα Την 31-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 70χρονος αλλοδαπός ο όποιος αφαίρεσε χρήματα από πορτοφόλι πεζού σε πολυσύχναστη περιοχή.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο Την 31-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγώντας τετράτροχη μοτοσυκλέτα, με συνεπιβάτισσα 26χρονη αλλοδαπή, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κλοπή στη Νάξο Την 31-08-2020 το βράδυ συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δυο ανήλικοι ημεδαποί γιατί παραβίασαν παγκάρι ιερού ναού από το οποίο αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, προκαλώντας φθορές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos