×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ακυβερνησία ιστιοφόρου στην Κύθνο, διακομιδή ασθενούς από Νάξο

06 Ιουνίου 2013 13:50

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες 5-6-2013, η Λιμενική Αρχή Κύθνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

για περιστατικό ακυβερνησίας του ιστιοφόρου σκάφους «PAVLOV» σημαίας Αυστραλίας με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα προς εντοπισμό και παροχής συνδρομής απέπλευσε με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής το Ε/Π-Α/Κ σκάφος «ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ» Ν Σύρου 1132 το οποίο εντόπισε το «PAVLOV» ένα (01) ναυτικό μίλι περίπου δυτικά του λιμένα «ΜΕΡΙΧΑ» ν. Κύθνου και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο λιμένα.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ από την Λιμενική Αρχή Κύθνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «PAVLOV» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες 5-6-2013, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 20χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos