×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, 31χρονη ημεδαπή, διακινήτρια 45χρονης μη νόμιμης Σύριας μετανάστριας

10 Ιουνίου 2013 17:13

Επιπλέον συνελήφθη, σε διαφορετική περίπτωση, ακόμη ένας αλλοδαπός που επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Συνελήφθησαν χθες (29-04-2013) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, μια 31χρονος ημεδαπή και μια 45χρονη υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Επιπλέον, στο ίδιο αεροδρόμιο συνελήφθη χθες ακόμη ένας 21χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος και κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βραδύ η 45χρονος προσήλθε συνοδευόμενη από την 31χρονο στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένου δελτίου Ελληνικής ταυτότητας, επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Βρυξέλες Βελγίου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονη διευκόλυνε, έναντι αμοιβής, τον 45χρονη μεταφέροντας την ακτοπλοϊκός από Αθήνα στην Θήρα προκείμενου να την προωθήσει σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ένα (1) πλαστό δελτίο ταυτότητας

• Δυο (2) ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Θήρα

• Δυο (2) ηλεκτρονικές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και δυο (2) κάρτες επιβίβασης

• Τρία (3) κινητά τηλέφωνα

• Το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ

• Ένα (1) ιδιόχειρο σημείωμα

Στη δεύτερη περίπτωση, επίσης χθες το βράδυ προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας ο 21χρονος Πακιστανός και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου Πακιστανικών Αρχών, προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα για Βενετία Ιταλίας.

Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos