×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αποστολή Κλιμακίου Υγειονομικής Υπηρεσίας σε Ανάφη και Σίκινο

19 Ιουνίου 2013 10:23

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή, 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή, 16 Ιουνίου η ιατρική υποστήριξη

από έξι ιατρούς του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής σε κατοίκους των νησιών Σίκινο και Ανάφη, στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης των μικρών νησιών του Αιγαίου.

Η αποστολή ξεκίνησε τις εργασίες της στη νήσο Ανάφη, όπου την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί, παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες από τα μέλη του κλιμακίου σε 58 συνολικά κατοίκους του νησιού.

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου το κλιμάκιο της αποστολής μετέβη στη νήσο Σίκινο, όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας και την Κυριακή το πρωί παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες σε συνολικά 54 κατοίκους.

Το κλιμάκιο της αποστολής αναχώρησε για τον Πειραιά τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής.

Θερμή ήταν η υποδοχή και στις δύο νήσους από τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς, οι οποίοι, μετά το πέρας της αποστολής, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε το κλιμάκιο.

Η μετακίνηση του κλιμακίου έγινε με το Πλωτό Ανοιχτής Θαλάσσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ 070 και στα λιμάνια των ανωτέρω νήσων δόθηκε η ευκαιρία στους κατοίκους να επισκεφθούν το σκάφος -ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα που διαθέτει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής- να ξεναγηθούν στους χώρους του και να ενημερωθούν για τις δυνατότητές του από το πλήρωμά του.

Το κλιμάκιο των Ιατρών που μετέβη στη Σίκινο και στην Ανάφη αποτελείτο από τους:

Πχο Λ.Σ. (ΥΙ) Σοφούλη Ν. Πaltaltaltaltαθολόγο

Πχο Λ.Σ. (ΥΙ) Κωνσταντέλλο Γ. Καρδιολόγο

Πχο Λ.Σ. (ΥΙ) Μπόρα Χ. - Παιδίατρο

Υπχο Λ.Σ. (ΥΙ) Βάρδη Γ. - Ψυχίατρο

Υπχο Λ.Σ. (ΥΙ) Κανταράκη Κ. - Οφθαλμίατρο

Υπχο Λ.Σ. Ζαχαριοδάκη Ε. - Ψυχολόγο

Ανθχο Λ.Σ. (ΥΙ) Λιακάκο Θ. - Γυναικολόγο

Ανθστή Λ.Σ. Ασημακοπούλου Β. - Νοσηλεύτρια

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos