Κορονοϊός: Στην εντατική 25χρονος που νόσησε στην Τήνο

28 Σεπτεμβρίου 2020 19:07

Ο 25χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας, ενώ η αναπνευστική του λειτουργία έχει βελτιωθεί ελαφρώς.

Κρίσιμη αλλά και σταθερή παραμένει η κατάσταση του 25χρονου που μεταφέρθηκε το Σάββατο 26/9 με αεροδιακομιδή από την Τήνο στην Αθήνα, έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

ADVERTISING

Ο 25χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας, ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αναπνευστική του λειτουργία έχει βελτιωθεί ελαφρώς.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26/9 από την Τήνο στο νοσοκομείο της Σύρου, αφού παρουσίαζε συμπτώματα της covid-19 και αδιαθεσία. Στη Σύρο υποβλήθηκε σε τεστ, όπου βρέθηκε θετικός στον ιό.

Έπειτα, διασωληνώθηκε και μέσα στην ειδική κάψουλα διακομίσθηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο αναφοράς στην Πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο 25χρονος είχε υποβληθεί σε δύο τεστ στην Τήνο, αλλά είχαν βγει αρνητικά.

Οι γιατροί τονίζουν πως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, θέλοντας να καταδείξουν τη σοβαρότητα του νέου ιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos