×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συλλήψεις στη Μύκονο - Διακομιδή ασθενούς

05 Ιουλίου 2013 21:25

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (4-7-2013), εντός του νέου λιμένα Μυκόνου «ΤΟΥΡΛΟΣ», κατά τη διεξαγωγή ελέγχων από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 20χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκαν στην κατοχή του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στη συνέχεια κατά την διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας συνέλαβαν τέσσερις (04) αλλοδαπούς (03 άνδρες και 01 παιδί) διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς επίσης και έναν 32χρονο αλλοδαπό ο οποίος διευκόλυνε τη μεταφορά τους με τη χορήγηση των πλαστών εγγράφων καθώς και αεροπορικών καρτών επιβίβασης με αφετηρία τη Μύκονο και προορισμό τη Γαλλία.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Διακιμιδη ασθενούς από Κύθνο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (5-7-2013), από το λιμάνι της Κύθνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57, 73χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos