Συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη και Μήλο

29 Σεπτεμβρίου 2020 15:44

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο    Την 28-09-2020 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 48χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής

.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα    Την 28-09-2020 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μήλο    Την 28-09-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ιδίου και των υπολοίπων επιβαινόντων στα δυο οχήματα.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο    Την 28-09-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos