×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μύκονο

12 Ιουλίου 2013 11:06

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη λιμένα Μυκόνου, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής,

30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και ο 24χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας (01) πλαστικός τρίφτης και μία (01) συσκευασία καπνού, η οποία περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 3,50 γραμμαρίων καθώς και μία χαρτοπετσέτα περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 2,10 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στην πόρτα του οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, πρόκειται να αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Σύρου για εξέταση.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, 18χρονη, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π.1032, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos