×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» στη Σύρο

18 Ιουλίου 2013 16:41

Θάνατος αλλοδαπού ναυτικού στο Ε/Γ-Α/Ψ «SEARHAPSODY» στη Θήρα * Μη προσέγγιση Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «SEAJET2» στην Αμοργό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, ότι λίγο πριν τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» Ν.Π. 10882, στο λιμάνι της Σύρου με 136 επιβάτες, 22 Ι.Χ.Ε. οχήματα και 06 Δ/Κ, υπέστη μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Με τον κατάπλου του «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» στο λιμένα της Σύρου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή, ο οποίος επετράπη μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού κλάσεως εκδιδόμενο από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, για την εκτέλεση ενός κυκλικού ταξιδιού, με μειωμένη ταχύτητα, για Μύκονο - Εύδηλο - Καρλόβασι - Εύδηλο - Μύκονο - Σύρο και Πειραιά.

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ-Α/Ψ πλοίου «SEA RHAPSODY» σημαίας Cayman Islands, ότι 33χρονος αλλοδαπός ύπαρχος του εν λόγω πλοίου, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ακρωτηρίου ν. Θήρας, βρέθηκε στην καμπίνα του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Εν λόγω ναυτικός παρελήφθη και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Θήρας όπου διεγνώσθη ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά προκειμένου διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αμοργού, από το ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «SEA JET 2» Ν.Π. 10571, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά - Μήλο - Φολέγανδρο - Θήρα - Αμοργό - Κουφονήσι - Νάξο - Μύκονο, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το πλοίο αδυνατούσε να προσεγγίσει στο λιμένα της Αμοργού και επρόκειτο να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Στο «SEA JET 2» υπήρχαν 86 επιβάτες, με προορισμό το λιμένα της Αμοργού και ανέμεναν προς επιβίβαση 48 επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos