×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Προβλήματα για «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ» και «SUPERJET»

23 Ιουλίου 2013 10:29

Απογευματινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ» Ν.Π.10576 το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο

από Νάξο για Ηράκλεια - Σχοινούσα - Κουφονήσι - Δονούσα - Αιγιάλη - Κατάπολα, δεν προσέγγισε τους λιμένες Δονούσας και Αιγιάλης Αμοργού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά δήλωση του Πλοιάρχου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Κατάπολα. Στο πλοίο επέβαιναν 02 επιβάτες με προορισμό την Αιγιάλη, ενώ εκεί δεν θα επιβιβάζονταν κανένας επιβάτης και στο λιμάνι της Δονούσας δεν υπήρχε κανείς προς αποβίβαση - επιβίβαση.

Βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET»Ν.Π.10328 το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Τήνο - Μύκονο - Πάρο - Νάξο - Ίο - Θήρα, παρέμεινε στο λιμάνι της Μυκόνου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά δήλωση του Πλοιάρχου και θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για Πάρο με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Στο πλοίο επέβαιναν διακόσιοι σαράντα δύο (242) επιβάτες, εκ των οποίων εξήντα πέντε (65) με προορισμό την Πάρο, οι τριάντα τέσσερις (34) με προορισμό τη Νάξο, οι εβδομήντα πέντε (75) με προορισμό την Ίο και οι εξήντα οχτώ (68) με προορισμό την Θήρα. Εν λόγω επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos