×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή κοκαΐνης στη Μύκονο

29 Ιουλίου 2013 09:53

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Μυκόνου, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής,

κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο,23χρονος και 19χρονη, διότι μετά από διενέργεια σωματικής έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις (03) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες υπό μορφή μπάλας, οι οποίες περιείχαν

α) 102,4 γραμ., β)51,76γραμ., και γ) 53,45γραμ. μικτού βάρους κοκαΐνη, καθώς επίσης και τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου.

Μηχανική βλάβη στο «BLUE HORIZON» στη Θήρα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «BLUE HORIZON» Ν.Π.10579, ότι κατά τον πλου του εγκεκριμένου δρομολογίου του από το λιμάνι του Πειραιά προς Θήρα – Κω – Ρόδο, υπέστη μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και συνέχισε το δρομολόγιό του με μειωμένη ταχύτητα.

Στο πλοίο επέβαιναν 591 επιβάτες, 77 Ι.Χ.Ε., 13 Δ/Κ, 41 Φ/Γ και 3 λεωφορεία με προορισμό την Κω και τη Ρόδο.

Με τον κατάπλου του «BLUEHORIZON» στο λιμένα της Θήρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή, ο οποίος επετράπη πρωινές ώρες σήμερα μετά την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Παροχή συνδρομής σε Ε/Γ-Τ/Ρ λόγω μηχανικής βλάβης στη Σύρο

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, ότι το επαγγελματικό πλοίο αναψυχής «ΟΣΤΡΑΚΟ» Ν.Π.8733, το οποίο ευρίσκετο στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του λιμένα Ερμούπολης Σύρου, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, λόγω μηχανικής βλάβης, αιτούσε συνδρομή.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε πλωτό ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και επαγγελματικό Α/Κ«ΧΡΥΣΟΥΛΑ» Ν.Σύρου 1121, το οποίο και ρυμούλκησε με ασφάλεια το «ΟΣΤΡΑΚΟ» στο λιμάνι της Σύρου.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Σύρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΟΣΤΡΑΚΟ» μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Παροχή συνδρομής μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στη Σέριφο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 27 Ιουλιου 2013, η Λιμενική Αρχή Σερίφου από το Αστυνομικό Τμήμα Σερίφου για παροχή συνδρομής προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προκειμένου να μεταφερθούν κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού από τις παραλίες ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ και ΟΡΜΟΣ ΚΟΥΤΑΛΑ δια θαλάσσης σε ασφαλές σημείο λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε κοντά στις ανωτέρω περιοχές.

Άμεσα μέσω της οικείας Λιμενικής Αρχής κινητοποιήθηκαν επτά (07) αλιευτικά σκάφη και πέντε (05) ταχύπλοα, τα οποία αναχώρησαν συνοδεία στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από το λιμένα ΛΙΒΑΔΙΟΥ ν. Σερίφου προς τις ανωτέρω παραθαλάσσιες περιοχές.

Με τον κατάπλου τους στον όρμο ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ, επιβιβάστηκαν στα σκάφη «ΝΕΦΕΛΗ» Λ.Σ. 512, «ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ» Τ.Ρ. 1070 και «ΚΑΡΑΒΙ» Τ.Λ. 521, περίπου σαράντα (40) άτομα (κυρίως γυναίκες και παιδιά), τα οποία μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα ΛΙΒΑΔΙΟΥ ν. Σερίφου. Ανωτέρω σκάφη παρέμειναν στο σημείο μέχρι την αποδέσμευσή τους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Μυκόνου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 12χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 85χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos