×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εντοπισμός και διάσωση επιβαίνοντα σε canoe σε δυσχερή θέση στην Αμοργό

06 Αυγούστου 2013 12:21

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες, στις 4 Αυγούστου 2013, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής

για περιστατικό παρασυρόμενου canoe με 69χρονο αλλοδαπό επιβαίνοντα, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι κάνοντας canoe στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Αμοργού, τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να βρεθεί ανατολικά της ανωτέρω νήσου, στη νησίδα ΛΙΑΔΙ.

Άμεσα από το Λιμενικό Φυλάκιο Αιγιάλης Αμοργού απέπλευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΟΖΩΒΙΩΤΙΣΣΑ» Ν.Ν. 136 με επιβαίνοντα στέλεχος του Λιμενικού Φυλακίου προς τον εντοπισμό του 69χρονου αλλοδαπού και παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πρωινές ώρες χθες, ο 69χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε και περισυνελέχθη από το ελικόπτερο SUPER PUMA, στη βραχονησίδα ΛΙΑΔΙ πλησίον της νήσου Αμοργού, καλά στην υγεία του, και μεταφέρθηκε στη Ρόδο.

Φωτο  αρχείο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos