×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μήλος: Βλάβη σε ιστιοφόρο

24 Αυγούστου 2013 11:27

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, ότι το Ι/Φ σκάφος «LOYOLA» σημαίας Γαλλίας, με έναν (01) αλλοδαπό επιβαίνοντα

καλά στην υγεία του, βρισκόταν αγκυροβολημένο, λόγω μηχανικής βλάβης στον Αδάμαντα της Μήλου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενεργοποιήθηκε τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ανωτέρω Ι/Φ ρυμουλκήθηκε ασφαλώς από το Α/Κ « ΕΙΡΗΝΗ ΙΙ» Ν.Μ.41.

Στη συνέχεια απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού εγγράφου από πρόσωπο κατάλληλα εξουσιοδοτημένο από την Αρχή του Κράτους, του οποίου τη σημαία φέρει. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση θαλασσίου περιβάλλοντος.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Ελευσίνας 157, 80χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Σχοινούσας στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν.57, 46χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos