Βυθίστηκε τελικά το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» μετά την πυρκαγιά

01 Νοεμβρίου 2020 19:19

 Βυθίστηκε τελικά το σκάφος  «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»της ΑΝΕΚ   μετά την πυρκαγιά-που εκδηλώθηκε σήμερα  Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με τρεις επιβαίνοντες (δύο άνδρες, μια γυναίκα) στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νάξου και Σχοινούσας.

Τα 3 άτομα που επέβαιναν του σκάφους μετά την επέκταση της πυρκαγιάς βρέθηκαν στη θάλασσα κρατώντας ένα σωστικό  μπαλόνι και περισυνελέγησαν από σκάφος που βρέθηκε στην περιοχή και μεταφέρθηκαν στο τοπικό ιατρείο στο Κουφονήσι για τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα υπέστη ελαφρά εγκαύματα. Όλοι είναι καλά στη υγεία τους και για προληπτικούς λόγους διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Σύρου.

 Στο σημείο όπου βρισκόταν το φλεγόμενο σκάφος επιχείρησαν   πλωτά σκάφη του λιμενικού και παραπλεόντα σκάφη, χωρίς όμως να καταφέρουν να το σώσουν με αποτέλεσμα να βυθιστεί.

Να σημειώσουμε ότι το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» αναχώρησε σήμερα 1 Νοεμβρίου 2020 Κυριακή 11.00 το πρωί από το λιμάνι της Καλύμνου με προορισμό τον Πειραιά για την ετήσια  συντήρηση.

Παραθέτουμε φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος από τα Κουφονήσια που συμμετείχε με το σκάφος στην κατάσβεση της φωτιάς.

kalymnos-news.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos