×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εμπορικά στα τουριστικά νησιά: Διατηρείται η απόφαση για τις Κυριακές

05 Σεπτεμβρίου 2013 14:08

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου η έκτακτη σύσκεψη των Προέδρων των Εμπορικών Συλλόγων της περιοχής ευθύνης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου, με θέμα το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε η πρακτική, η οποία θα ακολουθηθεί από τους Εμπορικούς Συλλόγους για την εναρμόνιση των προτάσεων τους κατά τις συζητήσεις με τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες για την λήψη των υποχρεωτικά προβλεπομένων αποφάσεων τους στο ανωτέρω θέμα.

Ειδικότερα αποφασίστηκε, να μην ζητηθεί η καθιέρωση επιπλέον Κυριακών που τα καταστήματα θα παραμένουν ανοικτά, πέραν των 7 προβλεπομένων από το νόμο, ήτοι την πρώτη Κυριακή των τεσσάρων εκπτωτικών περιόδων, τις δύο προ των Χριστουγέννων Κυριακές και την Κυριακή των Βαΐων.

Επίσης για τα τουριστικά νησιά του Αιγαίου, αποφασίστηκε να ζητηθεί η διατήρηση της μέχρι σήμερα ισχύουσας απόφασης και να επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων των ανωτέρω περιοχών όλες τις Κυριακές κατά τη θερινή περίοδο από 1η Απριλίου έως 31η Οκτωβρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos