×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο «ΣΗ ΤΖΕΤ 2»

18 Σεπτεμβρίου 2013 15:11

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΤΑΧ «ΣΗ ΤΖΕΤ 2» Ν.Π. 10571, ότι κατά τον προγραμματισμένο έλεγχο προετοιμασίας απόπλου, διαπιστώθηκε ακανόνιστη λειτουργία των κύριων μηχανών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΣΗ ΤΖΕΤ 2», ενώ οι επιβάτες που είχαν προορισμό, τους λιμένες Σίφνου - Μήλου - Φολέγανδρου - Θήρας - Ίου - Νάξου και Μυκόνου, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Κατόπιν επιθεώρησης και προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα του πλοίου Νηογνώμονα, επετράπη η συνέχιση πλόων του «ΣΗ ΤΖΕΤ 2».

Διακομιδή ασθενή από Νάξο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν 57, 82χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos