Βραβείο για τη Σύρο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής!

13 Νοεμβρίου 2020 17:04

Μια σπουδαία διάκριση έλαβε μια ομάδα παιδιών δημοτικού σχολείου της Σύρου, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.


Η ομάδα Robot Masters του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας, κέρδισε το Ειδικό Βραβείο Συνεργασίας στο Διαγωνισμό, κάνοντας περήφανη τη Σύρο αλλά και όλους τους Κυκλαδίτες!

Ο Διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός στο χώρο της εκπαίδευσης, δίνει κίνητρο στα παιδιά να ψυχαγωγηθούν ομαδικά μαθαίνοντας, εισάγοντάς τα με τον πιο όμορφο τρόπο στις δεξιότητες του 21ουαιώνα.

Διευρύνει την ομαδικότητά τους μέσα από μια δραστηριότητα συνεργασίας, οξύνει τις νοητικές δυνατότητές τους γύρω από την κατασκευή ενός ρομποτικού μοντέλου που αλληλεπιδρά με τον πραγματικό κόσμο, και δίνει χώρο στην επιστημονική εξερεύνηση μέσα από τη δημιουργικότητα και την παιδική φαντασία!

Έτσι, μέσα από ένα συναρπαστικό «ταξίδι» στο κόσμο της γνώσης και της επίλυσης προβλημάτων, τα παιδιά γίνονται οι μικροί πρωτοπόροι επιστήμονες του μέλλοντος! Συγχαρητήρια στα παιδιά της Σύρου!

as parou100

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos