×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μύκονος: Λιμενικοί σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών!

24 Σεπτεμβρίου 2013 17:56

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην κοινωνία της Μυκόνου η σύλληψη 8 ατόμων, οι οποίοι φέρονται να είχαν δημιουργήσει κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Και οι 8 κατηγορούμενοι μένουν στη Μύκονο, ενώ μεγάλη έκπληξη και θόρυβο στο νησί, προκάλεσε το γεγονός ότι οι 2 εξ αυτών είναι λιμενικοί και υπηρετούν στο τοπικό Λιμεναρχείο.

Η σύλληψή τους έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα μετά από καλοστημένη επιχείρηση της αστυνομίας και συγκεκριμένη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Γενικής Ασφάλειας Αττικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις με αποτέλεσμα ότι μεταδίδεται να στηρίζεται σε πληροφορίες.

Εκτός από τους δύο λιμενικούς, στο κύκλωμα συμπεριλαμβάνονται άλλα 6 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, όλοι τους κάτοικοι Μυκόνου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών. Από τα σύννεφα έπεσαν στο Λιμεναρχείο Μυκόνου όταν πληροφορήθηκαν ότι δύο στελέχη του εμπλέκονται στην υπόθεση, τα οποία ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο κύκλωμα -που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εμπλέκεται σε αρκετές υποθέσεις- παρακολουθούνταν από τις υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών εδώ και μήνες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι σε κάποια από τα μέλη είχε γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Κλιμάκιο της αστυνομίας από την Αθήνα μετέβη στη Μύκονο και προχώρησε στη σύλληψή τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες που θα διαλευκάνουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση και το μέγεθος της δράσης της συμμορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται την Τρίτη στην Αθήνα για να περάσουν ενώπιων των εισαγγελικών αρχών.

www.cyclades24.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos