×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Θάνατος 31χρονου υποβρύχιου αλιέα στη Σύρο

26 Σεπτεμβρίου 2013 14:12

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, για αγνοούμενο 31χρονο υποβρύχιο αλιέα στη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΚΚΙΝΑ» όρμου Φοίνικα.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος είχε μεταβεί, απογευματινές ώρες χθες, στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοείτο.

Άμεσα προς εντοπισμό του αγνοούμενου, μετέβησαν στην περιοχή δια θαλάσσης πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ι/Δ-Α/Ψ «ΜΑΝΤΑΛΕΝΙΑ», Λ.Σ. 1975, από ξηράς περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και όχημα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν ομάδες αποτελούμενεςαπό στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και ιδιώτες.

Επιπρόσθετα διεξήχθη υποβρύχια έρευνα από δύτη, ο οποίος εντόπισε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλησίον της νησίδας «ΑΛΑΤΟΝΗΣΙ», τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το πλήρωμα του Ν/Γ σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ανέσυρε τον 31χρονο και τον μετέφερε στο λιμένα Ερμούπολης. Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Σύρου για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos