Κορωνοϊός - Πάτμος: Έξαρση με 21 κρούσματα

17 Νοεμβρίου 2020 00:08

test1

test2

test2

Τα 13 εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο μετά τα τεστ που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί


Έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού παρουσιάζει τα τελευταία 24ωρα το νησί της Πάτμου. Συνολικά εντοπίστηκαν 21 περιπτώσεις από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που οργανώθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ τα τεστ συνεχίζονται.

Ένας από τους ασθενείς με Covid-19 μεταφέρθηκε την Κυριακή με ελικόπτερο μέσα σε ειδική κάψουλα στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Τα 13 εντοπίστηκαν σήμερα κατά την διάρκεια των τεστ που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ τα 8 είχαν εντοπιστεί το προηγούμενο διάστημα.

Ο δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Πέντες σε δήλωσή του αναφέρει ότι «εκ των πραγμάτων διαπιστώνουμε ότι ο ιός έχει εισχωρήσει στην τοπική μας κοινωνία για τα καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πανικοβαλόμαστε. Αντιθέτως είναι απαραίτητο να μείνουμε ψύχραιμοι και πολύ περισσότερο να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης».

Ζήτησε επίσης να προβλεφθεί από το αρμόδιο υπουργείο να υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο για την διαχείριση της κρίσης στα νησιά και την έγκυρη ενημέρωση των κατοίκων.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos