Βλάβη στον καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στη Σύρο

19 Νοεμβρίου 2020 13:30

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, για δυσλειτουργία του αριστερού πρυμναίου καταπέλτη αποεπιβίβασης επιβατών και φορτοεκφόρτωσης οχημάτων, κατά την διαδικασία απόπλου του πλοίου από τον οικείο λιμένα με προορισμό το λιμένα Πειραιά, με 71 επιβάτες και 21 Ι.Χ..


Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Θήρα και επιστροφή. Μετά από έκτακτη επιθεώρηση του πλοίου από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, διαπιστώθηκε θραύση πείρου συγκράτησης αριστερού ράουλου συρματόσχοινου του αριστερού πρυμναίου καταπέλτη με συνέπεια τη δυσλειτουργία του.
Στο''CHAMPION JET 2'' επεβλήθη αρχικά απαγόρευση συνέχισης πλόων από τη Λιμενική Αρχή Σύρου και στη συνέχεια μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, απέπλευσε για λιμένα Πειραιά, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos