×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνάντηση εργασίας μεταξύ Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Συρμαλένιου και Επιμελητηρίου Κυκλάδων

08 Οκτωβρίου 2013 19:06

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Συρμαλένιου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, του Α' Αντιπροέδρου

του Επιμελητηρίου, κ. Λεονάρδου Ρούσσου, του Β' Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Γιώργου Μαραγκού, του Διευθυντή του Επιμελητηρίου και άλλων στελεχών.

Μετά από σύντομη παρουσίαση των δράσεων και ενεργειών του Επιμελητηρίου, ο κ. Ρούσσος έθιξε πρωτίστως το άκρως ανησυχητικό φαινόμενο της φθίνουσας πορείας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής, με ειδική αναφορά στη Σύρο.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων κατά τη διάρκεια των οποίων ο κ. Συρμαλένιος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις μικρές/μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα.

Εξέφρασε δε την ικανοποίηση του για τις ουσιαστικές δράσεις και πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου της οποίες και παρακολουθεί στενά επί σειρά ετών, τόσο μέσω της ιδιότητας του ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων και Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου όσο και μέσω της πιο πρόσφατης ιδιότητας του ως Βουλευτής.

Επίσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και όχι μόνο, μερικά εκ των οποίων χρήζουν κοινοβουλευτικής παρέμβασης.

Ο κ. Ρούσσος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Συρμαλένιο για τη μακρόχρονη και παραγωγική συνεργασία τους και ευχήθηκε για τη συνέχιση του γόνιμου διαλόγου τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για στοχευμένες και συντονισμένες συνέργειες προς την άμεση ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιοχής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos