×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Θαλάσσια ρύπανση στη Μήλο

12 Οκτωβρίου 2013 19:18

Διαπιστώθηκε, πρωινές ώρες χθες, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Μήλου η ύπαρξη θαλάσσιας ρύπανσης από πετρελαιοειδή

ιριδίζουσας μορφής συνολικής επιφάνειας 10m2 κατά μήκος του ανατολικού κεντρικού προβλήτα και του κρηπιδώματος της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αδάμαντα.

Κατόπιν σχετικής έρευνας προς εντοπισμό του υπαιτίου πρόκλησης της ρύπανσης, διαπιστώθηκε ότι η προαναφερθείσα ρύπανση προκλήθηκε από το Θ/Γ "HANINA" σημαίας Μάλτας.

Άμεσα, ενεργοποιήθηκε τοπικό σχέδιο αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης και πραγματοποιήθηκαν συνεχείς διελεύσεις με ιδιωτική μηχανοκίνητη λέμβο στο ανωτέρω σημείο προκειμένου να καταπολεμηθεί η ρύπανση, με θετικά αποτελέσματα.

Από τη Λιμενική Αρχή Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ο 45χρονος αλλοδαπός κυβερνήτης του ανωτέρου Θ/Γ, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ πρόκειται να του επιβληθούν και οι σχετικές διοικητικές κυρώσεις.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ «ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν. Λευκάδος 260, 20χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos