Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός για βιασμό στη Σύρο

16 Οκτωβρίου 2013 15:12

Συνελήφθη χθες (15-10-2013) το πρωί στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο κατηγορούμενος χθες πρώτες πρωινές ώρες ενώ μετέφερε με το αυτοκίνητό του μια 34χρονη ημεδαπή, με την οποία νωρίτερα συνδιασκέδαζαν σε μπαρ στην Ερμούπολη, ακινητοποίησε το όχημα του σε απόμερο σημείο και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση των εμπλεκομένων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Σύρου


Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για κλοπή στη Σύρο

Στις 15-10-2013 το απόγευμα συνελήφθη στην Ερμούπολη Σύρου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 38χρονος ημεδαπός γιατί αφαίρεσε από πρακτορείο έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκαν στο δικαιούχο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos