×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Παροχή συνδρομής σε χειριστή ιστιοσανίδας στην Τήνο

21 Οκτωβρίου 2013 10:29

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2013, η Λιμενική Αρχή Τήνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ ΕΛ.ΑΚΤ., ότι στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΥ ΦΩΚΑ», κινδύνευε 27χρονος χειριστής ιστιοσανίδας.

Άμεσα προς παροχή συνδρομής απέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» Ν.Τ. 18, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Λίγη ώρα αργότερα πλήρωμα του πλωτού περιπολικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε και περισυνέλεξε τον 27χρονο, τον οποίο και μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα Τήνου, απ' όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Τήνου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 18-10-2013, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν 57, 12χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Αποβίβαση ασθενούς από Ε/Γ στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατέπλευσε εκτάκτως, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στο λιμένα Σύρου το Ε/Γ «SEABOURNLEGEND» σημαίας Μπαχάμες, κατά παρέκκλιση του εγκεκριμένου δρομολογίου του, προς αποβίβαση 70χρονου αλλοδαπού επιβάτη, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 70χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ το πλοίο απέπλευσε για λιμένα Πειραιά.

ΦΩΤΟ: Αρχείο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos