Βροχοπτώσεις προ των πυλών στις Κυκλάδες…

11 Δεκεμβρίου 2020 17:25

Το καιρικό σκηνικό θα είναι βροχερό στα νησιά των Κυκλάδων από την Παρασκευή 11/12 έως και την Τρίτη 15/12.


Καιρός για… ομπρέλα λοιπόν για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα περίπου 5 ημερών, καθώς στη χώρα από το απόγευμα της Παρασκευής θα ενσκήψει ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα έχει ως αποτέλεσμα καιρικά φαινόμενα βροχών αλλά και καταιγίδων.

Έτσι λοιπόν στις Κυκλάδες την Παρασκευή θα αναπτυχθούν νεφώσεις που γρήγορα θα δώσουν τοπικές βροχές και το βράδυ πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα έχουν ένταση 5 – 7 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία στα Κυκλαδονήσια δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο τώρα 12/12 θα συνεχιστούν οι νεφώσεις και οι τοπικές βροχές ενώ δεν αποκλείονται και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν από νότιες – νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα είναι έντασης 5 – 7 μποφόρ ενώ από το μεσημέρι η έντασή τους θα φθάνει τα 4 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Το ίδιο περίπου καιρικό σκηνικό θα διατηρηθεί μέχρι και την Τρίτη όπου θα παρουσιάζονται κατά τόπους βροχές και ίσως καταιγίδες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά δεδομένα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos